Martina Pehar, make up artist

Za mene je svijet make upa vječni spoj kreativnosti, truda i mašte. Svako novo lice predstavlja novi izazov u kojem uistinu uživam. Započela sam još kao klinka šminkajući svoje prijateljice za subotnje izlaske te su one prepoznale moj talent. Kad sam se odlučila ozbiljnije pozabaviti ovim hobijem, upisala sam edukaciju kod naše poznate vizažistice Marije Butković koja me svojim otvorenim i iskrenim pristupom od samog početka oduševila i poučila raznim trikovima ovog kreativnog zanimanja. Uistinu sam joj zahvalna na svemu što sam naučila za vrijeme trajanja edukacije. Ne samo da sam stekla nova znanja o svijetu make upa nego sam stekla i pravog prijatelja. Marija, hvala ti... :)

Dijana Mlinar-Rosić

Naravno da sam htjela da me tajnama odličnog make upa uči osoba koja je bila učenik Make Up For Ever akademije u Parizu. Naravno da sam htjela da me uči osoba koja je majstor permanentnog i filmskog make upa. Ukratko Marija Butković je jedna od obučenijih ljudi na ovim prostorima u području make upa i s pravom se može zvati makeup artist. Stoga nije bilo teško odlučiti kome pokloniti svoje povjerenje.

Još kad sa svim tim majstorijama i vještinama dobiješ kao mentora toplu, iskrenu i prije svega dobru osobu kojoj je u cilju naučiti te svemu što zna, onda znaš da si dobro odabrao. Edukacija u njenom studiju je bila jedno od najljepših iskustava u mom životu, a Marija najbolja "profesorica". U sklopu edukacije provedeš određeno vrijeme u samoj srži ovog posla. Bila sam uz Mariju na raznim snimanjima spotova, reklama i revija. To je neprocjenjivo iskustvo koje mi je pomoglo da vidim koliko brza moram biti, profesionalna i pedantna.

p.s. Hvala Mariji koja me naučila koristiti pigmente kako makeup na očima ne bi izgledao plošno kao kod većine vizažista, već nekako živo. I hvala Bogu da me odučila od tipičnog sjenčanja u "bananu"! :)

Anđela

U prekrasnom prostoru koji odiše elegancijom i profinjenošću, a opet tako ugodnom i toplom, završila sam edukaciju za make up. Uz stručno vodstvo gosp. Marije Butković, upoznala sam čarobnu moć kistića i boja. Naučila kako istaknuti ljepotu lica i izmamiti osmijeh kod zadovoljnih klijentica. Profesionalan pristup tijekom edukacije, po potrebi mogućnost konzultacija i nakon završetka, dalo mi je dodatnu sigurnost u poslu. Divno iskustvo koje je moje zanimanje kozmetičarke obojalo bojama radosti i ljepote! :)