Za punim i senzualnim usnama čezne gotovo svaka dama. No, bez obzira na njihov oblik, proces starenja izaziva prirodno blijeđenje pigmenta. Zahvaljujući polutrajnom make-upu i vi možete imati usne o kakvima ste oduvijek sanjali! Promijeniti oblik i boju usana nikada nije bilo jednostavnije. I to bez odlaska pod kirurški nož!

Kome je namijenjen tretman?

Recite "zbogom" tankim usnama! Tretman je namijenjen osobama koje žele naglasiti definiciju usana te promijeniti im oblik i boju. Ovom je tehnikom, osim definiranja usana, moguće postići efekt punijih i senzualnijih usana, bez potrebe za ubrizgavanjem umjetnih punila.

Osim povećanja područja usana, ovi tretmani mogu korigirati nedostatke koji se odnose na oblik ili simetriju usana.

Volumising Lip Tint nježno i diskretno definira obris izvan ruba usana radi stvaranja efekta punoće s naznakom boje. Ona se aplicira na sredinu usne sa svrhom postizanja prirodne nijanse.

Je li tretman bolan?

Iako tretman nanošenja trajnog make-upa nije u potpunosti bezbolan, neugodne senzacije su svedene na minimum, zahvaljujući upotrebi lokalnog anestetika. Tako je bol najsličnija čupkanju dlačica. Stoga, nema razloga da zbog bojazni od bolova odustajete od tretmana!

Treba napomenuti da jačina boli ovisi i o dijelu lica koji se pigmentira. Ona je nešto intenzivnija na usnama zbog njihove prokrvljenosti. Anestetici protiv bolova se stavljaju prije i za vrijeme tretmana, kako bi svaka neugodnost bila svedena na minimum.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, pišite nam na: info@marijabutkovic.com