Purebeau Fibroblast je revolucionarni facelifting postupak koji ne zahtjeva kirurški zahvat. Zateže i podiže kožu s brzo vidljivim rezultatima.
Fibroblast je nekirurški neinvazivni tretman koji sužava višak kože, vrećica i bora. Revolucionaran je u izglađivanju bora i zatezanju kapaka, značajno reducirajući obješene kapke.
cats_1x1

Kako djeluje tretman?

Purebeau Fibroblast alat stvara maleni bljesak plazme koji se usmjerava u mikro-milimetarsku točku na koži. Ta površinska točka smanjuje kožu u svojoj neposrednoj blizini čime se smanjuje višak kože, zatežu kapci ili podočnjaci. Niz sitnih smeđih točkica strateški se razmješta kako bi se postigao željeni rezultat za višak kože.

Rezultati?

Očni kapci su zategnutiji, s značajno uklonjenim teškim kapcima. Očni kapci su ujedno i glađi, bez viška kožnih nabora. Nanošenje make-upa je lakše i isti dulje traje.

Njega nakon tretmana

Odmah nakon tretmana, moguć je osjet pečenja. Taj osjet uobičajeno nestaje tokom ostatka dana,no ako je iznimno neugodan ili traje duži period, tada se preporuča korištenje anitupalnog lijeka poput ibuprofena.

PB,_FibroBlast_B2B_(EN)_(3)-page-001_1x1

Nakon tretmana određeni stupanj oticanja je potpuno normalan. Značajnije oticanje može biti oko očiju te može potrajati nekoliko dana s određenim utjecajem na vid u početku. Oticanje se može smanjiti primjenom hladnih obloga.

Krastice se obično stvaraju na tretiranom području, obično smeđe ili crne boje na površini kože, nootpadaju kroz narednih par dana. Bitno je da se te krastice ne diraju jer to može dovesti do infekcija ili ožiljaka.

Ponekad tretirano područje može postati blago osjetljivo, no to je dio normalnog procesa oporavka i poboljšat će se s vremenom. Bitno je održavati tretirano područje čistim, suhim i zaštićenim s kremom za sunčanje jakog faktora. Ne koristite proizvode na bazi alkohola.